Apua ope!

26.10.2010 - 21:55 / katyri.


::::::::: APUA OPE !
…ja miten Te kaikki siellä yleensä
selviätte…………………………………..
………minä arvaan:
Teillä taitaa olla automaattipiirustuskoneet ja
painelette
siellä tyytyväisinä vaan nappia niin kaikki sujuu
!!!!!!!! ????????

Nyt kun olen kokeillut erilaisia väritysjuttuja omissa pikkukuvissani niin AIKA VAIKEAA on, ja ihan vain mustavalkoisissakin mun scannaukset menee välillä ihan PIELEEN ! ……………………. ja ja sitten vielä sekin SEKASOTKU, kun olen miettimässä, että en sittenkään jaksa kirjoittaa käsin niitä puhekuplia, mutta mikä TEKSTILAJI ? ….. eli kyllä näitä ongelmia on riittävän riittävästi, pitääkö mun jo nyt alkaa kirjoittamaan seuraavaksi kerraksi ylös näitä kysymyksiä että mitä tehdä milläkin tavalla ?
Ja sitäpaitsi mun kässäri : sen lisäksi että se on tuhannen päreenä niin se on myös osin kirjoittamatta eli juonenkulku notkuu !!! …….ja pitääkö olla väkivaltaa ja miten paljon !?….ja entäs kuvat…. ja #&%?## näistäkin havisamandoista tuli ihan kummallisia MÖYKKYJÄ ! …….. huoh !

Kategoria: scarabaeus.Yksi vastaus - “Apua ope!”

  1. Ope Kirjoittaa:

    Hyvinhän tuo näyttää sinulta sujuvan. Kaaos on tässä vaiheessa ihan luonnollista, varsinkin kun olet ottanut itsellesi yhtaikaa niin käsikirjoituksellisia, ilmaisullisia kuin teknisiäkin haasteita.

    Kurssilla on ehkä tämän bloginkin myötä liikaa korostunut tietotekniikan käyttäminen sarjakuvan tekemisessä. Tietokone toki auttaa monessa asiassa, mutta ilmankin tulee edelleen ihan hyvin toimeen.

    Kannattaa muistaa, että digiaikanakin käsikirjoitus on kaikkein tärkein. Upeita piirtäjiä on paljon, mutta jos tarina jättää lukijan kylmäksi, kokonaisuus jää kaikesta taidosta huolimatta vaatimattomaksi.

    Sinuna keskittyisinkin nyt käsikirjoituksen ja pohtisin vasta sen jälkeen fontteja ja väritystä. Ehkä kannattaisi myös harkita aloittamista pienemmistä kokonaisuuksista ja edetä vasta vähitellen kohti sitä suurta graafista romaania. Senkin aika varmasti tulee, mutta on ihan luonnollista, että sellaisen tekeminen vie vuosia.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausKätyriopisto haukkaa happea
Työteliään syksyn 2010 (lehti, kaksi näyttelyä, blogi) jälkeen Kätyriopisto ottaa hetken rennommin. Blogi jatkuu, mutta päivittynee lähikuukausina hiukan totuttua harvemmin.

Kätyrikokelaat

Kommentit