Tällainen siitä tulee

8.10.2010 - 8:32 / katyri.


Sarjakuvani on vielä aika vaiheessa. Tällä hetkellä kokoan strippi-ideoita kronologiseksi listaksi, ja sitten pitäisi vielä päättää mitkä ideoista toteutan. Huh. Nyt on onneksi tyyli suunnilleen päätetty, jotain tällaista siitä tulee. Olenko mä ainoa, joka aikoo lässyttää tänne?

Kategoria: Terttu.



3 vastausta - “Tällainen siitä tulee”

  1. katyri Kirjoittaa:

    Tykkään tyylistä. Sopii hyvin tähän!

    T: Ilmari

  2. Ope Kirjoittaa:

    Mikä ero onkaan piirtimellä ja piirtimellä (vrt. aiempi, sinänsä heino postaus)… Tekniikka hyötyy ehdottomasti viivan eloisuudesta ja pienestä luonnosmaisuudesta. Tyhjän tilan käyttö hienoa, samoin ilmava tekstaus. Houkuttelee ainakin aloittamaan lukemisen

  3. katyri Kirjoittaa:

    Hienot kuvat ja kiva teksti jätti tilaa pohdinnalle, mutta silti selkeä ja helppolukuinen. Jos haluat vielä kommentteja hahmoihin niin isommassa minua hämäsi hieman hahmon koira/kissa/pehmolelumaisuus naamassa. Se johtuu kai mustasta pisteestä, jonka voi pikasilmyksellä tulkita tässä kuvassa myös nenäksi.

    T. Mipa

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus



Kätyriopisto haukkaa happea
Työteliään syksyn 2010 (lehti, kaksi näyttelyä, blogi) jälkeen Kätyriopisto ottaa hetken rennommin. Blogi jatkuu, mutta päivittynee lähikuukausina hiukan totuttua harvemmin.

Kätyrikokelaat

Kommentit